Våra fönster tillverkas i fabriken i Örebro. Profilerna kommer från Tyskland och Schuco. Moderna profiler som ger din fastighet ett vackert fönster under många decenier.
Beslagen är levererade av Winkhaus vilket ger dig ett väl fungerande beslag under fönstrets livslängd. Beslagen är av Dreh-Kip funktion.

Kvalitetsmärkningen på våra produkter är CE och P-märkning. Detta är marknadens dokumentationskrav där P-märkningen står för “top of the line”. SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, numera heter de RISE, gör beräkningar och tester på uppdrag av oss på våra produkter som t.ex. Uw-beräkning, vind- & vattentest, klimatkontroll m.m.

Våra profiler är uppbyggda av kraftiga flerkammarprofiler med stillastående luft som isolerar och med ett trippelt tätningssystem som gör konstruktionen otroligt tät. Som standard har vi alltid lågenergiglas i form av 3-glas. Glaset tillsammans med vårt energieffektiva profilsystem gör att vi kan leverera låga u-värden ända ner till 0,69 W/m².

Vi anpassar alla våra fönster efter kundens behov, med andra ord så tillverkar vi skräddarsydda fönsterprodukter med hög precision och kvalitet. Vi har alltid en slutkontroll av våra fönster och fönsterdörrar så att vi är säkra på att våra produkter håller det vi lovar. Vår moderna produktionslinje gör att vi kan erbjuda korta leveranstider ut till våra kunder.

Tack vare vårt kvalitetstänkande kan du som kund känna dig trygg med våra fönster i din fastighet.

PVC-PROFIL Schüco alu-inside

Aluminiumprofil